Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1920g814kcal188.4g7.7g1.9g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1280g6912kcal128g460.8g473.6g0g
Semper mangoa soseena1280g640kcal2.6g153.6g3.8g0g
Sokeri 256g1039kcal0g255.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g18809kcal638g1755.6g958.6g0g
Valittu annoskoko4736g9405kcal319g877.8g479.3g0g
Annoskoko puolitettuna2368g4702kcal159.5g438.9g239.7g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658