Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g201g123kcal26.4g2.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1611g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2618g8982kcal266.7g1832.4g31.4g91.6g
Oliiviöljy 113g997kcal0g0g112.8g0g
Suola, annos 3g193g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g20204kcal586.2g3669.2g290g183.2g
Valittu annoskoko4736g10102kcal293.1g1834.6g145g91.6g
Annoskoko puolitettuna2368g5051kcal146.6g917.3g72.5g45.8g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414