Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g3738g5008kcal332.6g680.2g97.2g160.7g
Sitruunamehu, laimentamaton748g157kcal2.2g12g0g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g44kcal3.4g7g0.3g0.9g
Oliiviöljy 144g1275kcal0g0g144.2g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g13148kcal683.4g1423g485.6g341.6g
Valittu annoskoko4736g6574kcal341.7g711.5g242.8g170.8g
Annoskoko puolitettuna2368g3287kcal170.9g355.8g121.4g85.4g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788