Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g200g220kcal10g42g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2160kcal168g12g162g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9476g11591kcal1056.4g238g692g104.2g
Valittu annoskoko4738g5796kcal528.2g119g346g52.1g
Annoskoko puolitettuna2369g2898kcal264.1g59.5g173g26.1g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349