Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 33g109kcal3.5g20.2g0.7g3.3g
Vehnäjauho, sunnuntai98g343kcal11.8g69.7g2.1g2.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)60g223kcal8.5g33.2g4.8g6.6g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g145g122kcal1.6g26.5g0.6g2.6g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g60g447kcal0g0g49.5g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g2926kcal51.4g406.4g115.4g30.8g
Valittu annoskoko474g1463kcal25.7g203.2g57.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna237g732kcal12.9g101.6g28.9g7.7g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099