Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g75g26kcal0.8g4.9g0.4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g60g54kcal2.8g9.9g0.4g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g60g54kcal3.6g9g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow60g15kcal0.5g2.9g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g502kcal38.4g54.2g14.2g0.2g
Valittu annoskoko474g251kcal19.2g27.1g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna237g126kcal9.6g13.6g3.6g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151