Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%117g198kcal23.3g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g12g6.6kcal0.4g1.2g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Punaviini29g20kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g621kcal51g26.8g28.8g9.2g
Valittu annoskoko474g311kcal25.5g13.4g14.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna237g155kcal12.8g6.7g7.2g2.3g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608