Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.6g0.9g2.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt219g101kcal7g10.5g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä11g75kcal0.1g0.1g8.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g105g88kcal1.2g19.3g0.4g1.9g
Ruokosokeri18g72kcal0g17.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g1304kcal43.4g196.2g35.4g8.8g
Valittu annoskoko474g652kcal21.7g98.1g17.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna237g326kcal10.9g49.1g8.9g2.2g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826