Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g175g61kcal1.8g11.4g0.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 131g421kcal35.1g0g31.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g70g245kcal12.6g41.3g2.7g4.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g70g112kcal0.6g4.2g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g1693kcal101g116.4g91.2g9.4g
Valittu annoskoko474g847kcal50.5g58.2g45.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna237g423kcal25.3g29.1g22.8g2.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720