Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g94g309kcal15g58.1g1.9g5.6g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g142g128kcal28.5g0g1.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g51g31kcal0.2g7.7g0.1g0.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl94g112kcal3.2g3.4g9.4g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g94g56kcal0.9g4.2g3.7g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1273kcal95.6g146.8g34g13.8g
Valittu annoskoko475g637kcal47.8g73.4g17g6.9g
Annoskoko puolitettuna237g318kcal23.9g36.7g8.5g3.5g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885