Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.4g18kcal0g0g1.9g0g
Nakki, keskiarvo 97g225kcal11g1.1g19.9g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g242g73kcal3.6g10.9g1g6g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g64g29kcal0.1g7.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g64g103kcal1.4g2.4g9.7g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g4.8g11kcal0.3g1.2g0.5g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g919kcal33g45.6g66g12.6g
Valittu annoskoko475g459kcal16.5g22.8g33g6.3g
Annoskoko puolitettuna237g230kcal8.3g11.4g16.5g3.2g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966