Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)75g263kcal10.1g49.2g2.2g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.4g4.7g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g94g103kcal2.8g3g9.4g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana949g1570kcal95.4g143.4g67.2g18.4g
Valittu annoskoko475g785kcal47.7g71.7g33.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna237g393kcal23.9g35.9g16.8g4.6g
Arvot/100g100g165kcal10g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390