Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1250g2075kcal237.5g0g125g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Jauhelihamauste, annos 15g75g2.3kcal0g0.8g0.8g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1000g350kcal10g69g5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl500g425kcal7g22g35g0g
Kasvisliemikuutio 55g168kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1500g5025kcal195g1020g22.5g96g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g17211kcal919g2274.8g504.2g209.2g
Valittu annoskoko4740g8606kcal459.5g1137.4g252.1g104.6g
Annoskoko puolitettuna2370g4303kcal229.8g568.7g126.1g52.3g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145