Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Hapankaali 1600g450kcal17.1g68.8g3g32.8g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste800g200kcal7.2g38.4g2.4g23.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9480g5115kcal366.2g398.8g206.8g134g
Valittu annoskoko4740g2558kcal183.1g199.4g103.4g67g
Annoskoko puolitettuna2370g1279kcal91.6g99.7g51.7g33.5g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417