Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1688g591kcal27g116.4g1.7g23.6g
Tomaattimehu Valio1125g225kcal11.3g45g0g0g
Kalaliemikuutio 12g38kcal1.2g4.2g1.7g0.1g
Sipuli 169g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g17g7.6kcal0.3g1.4g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)450g383kcal4.5g15.8g31.5g0g
Katkarapu 608g416kcal87.7g0g6.7g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g641g609kcal51.3g89.8g4.5g51.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9486g4886kcal374.4g568.8g115.4g157.4g
Valittu annoskoko4743g2443kcal187.2g284.4g57.7g78.7g
Annoskoko puolitettuna2372g1222kcal93.6g142.2g28.9g39.4g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378