Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1050g368kcal48.5g20.5g3.1g26.2g
Pinaattipakaste 150g525g74kcal10g2.1g2.6g6.8g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 700g931kcal59.1g123.2g14g35g
Juustokumina jeera (), annos 6g18g62kcal3.1g7.7g3.9g1.8g
Sipuli kuivattu 11g29kcal1.1g3.7g0.2g3.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)490g1152kcal98g2.4g83.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g525g1964kcal68.8g372.8g30.5g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9492g9466kcal577.2g1064.8g310.2g210g
Valittu annoskoko4746g4733kcal288.6g532.4g155.1g105g
Annoskoko puolitettuna2373g2367kcal144.3g266.2g77.6g52.5g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148