Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio125g351kcal3.1g4.4g35g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 119g354kcal1.8g7.6g35.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 50g10kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro19g5.8kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Hunaja 8.1g27kcal0g6.6g0g0g
Sinappi (teollinen)6.3g8.1kcal0.3g0.9g0.4g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Anjovis-filee, 1 kpl38g79kcal3.6g5.3g4.9g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1745kcal21.4g65.4g153g7.8g
Valittu annoskoko475g873kcal10.7g32.7g76.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna238g436kcal5.4g16.4g38.3g2g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171