Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.2g1g2.9g
Sokeri 53g217kcal0g53.4g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g251g98kcal8.3g7.8g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g31g214kcal0.3g0.3g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1801kcal47g246.4g67.4g5.8g
Valittu annoskoko475g901kcal23.5g123.2g33.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna238g450kcal11.8g61.6g16.9g1.5g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655