Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 53g215kcal0g52.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Flora Vanilla 12%38g71kcal1.7g6g4.5g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g40g224kcal2.6g22.8g1.6g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g75g25kcal0.4g4.8g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g2710kcal62.4g366.4g86.4g12.4g
Valittu annoskoko475g1355kcal31.2g183.2g43.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna238g678kcal15.6g91.6g21.6g3.1g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868