Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Soijarouhe, tumma, 30g21g67kcal10.4g6.2g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g6.2g15kcal0.2g1.6g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g488kcal31.4g59.2g12.2g15.6g
Valittu annoskoko475g244kcal15.7g29.6g6.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna237g122kcal7.9g14.8g3.1g3.9g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304