Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 100g97kcal3g19.6g0.3g1g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1074kcal83g59.6g54g2.4g
Valittu annoskoko475g537kcal41.5g29.8g27g1.2g
Annoskoko puolitettuna238g269kcal20.8g14.9g13.5g0.6g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598