Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g250g288kcal55g0g6.3g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g13g113kcal0g0g12.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%125g106kcal1.3g5.6g8.8g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g13g20kcal1.1g3.9g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g75g83kcal2.2g4.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1218kcal119.2g28.8g67.2g0.2g
Valittu annoskoko475g609kcal59.6g14.4g33.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna238g304kcal29.8g7.2g16.8g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393