Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]75g253kcal9g0g27.7g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1084kcal37g19.4g100.2g4.6g
Valittu annoskoko475g542kcal18.5g9.7g50.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna238g271kcal9.3g4.9g25.1g1.2g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272