Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g13g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g6.3g8.8kcal0.9g0.9g0.2g3g
Vehnänalkio 3.1g11kcal0.9g1g0.3g0.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki231g130kcal19.7g11.6g0.5g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss63g21kcal0.6g2.6g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g874kcal82.8g61.6g31.6g12.8g
Valittu annoskoko475g437kcal41.4g30.8g15.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna238g219kcal20.7g15.4g7.9g3.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983