Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit156g27kcal2.5g3.4g0.3g3g
Parsakaali, pakaste, Apetit125g26kcal4.1g2.4g0g3.1g
Ruokakerma 5%, Valio63g41kcal0.9g2.6g3.1g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)125g88kcal13.8g3.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g393kcal44.2g23.2g13.4g12.2g
Valittu annoskoko475g197kcal22.1g11.6g6.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna238g98kcal11.1g5.8g3.4g3.1g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604