Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 26g78kcal4.8g0.7g6.3g0g
Tomaatti 42g10kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Makaroni, tumma 63g225kcal8.4g41.1g1.9g3.7g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.1g6.1kcal0.2g0.3g0.4g0g
Soijarouhe, vaalea 13g48kcal4.8g5.8g0.3g1.3g
Atria kevyt jauheliha83g142kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1147kcal72.8g105g43.6g13.6g
Valittu annoskoko475g573kcal36.4g52.5g21.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna238g287kcal18.2g26.3g10.9g3.4g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964