Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g94g299kcal12.9g54.3g3g7.7g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g125g160kcal18.7g0g11.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 55g23kcal5.4g0.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.1g7.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana950g1268kcal89.2g126g48g16g
Valittu annoskoko475g634kcal44.6g63g24g8g
Annoskoko puolitettuna238g317kcal22.3g31.5g12g4g
Arvot/100g100g133kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754