Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 188g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Kasvisliemikuutio 4.9g15kcal0.5g0.7g1.1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Aurajuusto38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana951g450kcal24.2g14.2g30.4g9.6g
Valittu annoskoko476g225kcal12.1g7.1g15.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna238g113kcal6.1g3.6g7.6g2.4g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251