Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g100g175kcal19g0g11g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Turun sinappi, mieto7.5g14kcal0.4g2.1g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g49kcal0.3g0.3g5.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 50g10kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana951g1176kcal49.8g37.2g90.4g6.4g
Valittu annoskoko476g588kcal24.9g18.6g45.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna238g294kcal12.5g9.3g22.6g1.6g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559