Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 67g46kcal9.7g0g0.7g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Bambunverso 26g3.5kcal0.4g0.2g0.1g0.4g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g19g32kcal0.3g1.7g2.6g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g2.8g7kcal0.2g1.2g0.2g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kookoskerma, kara38g94kcal1.7g0.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g441kcal28g15.2g28.8g5g
Valittu annoskoko476g221kcal14g7.6g14.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna238g110kcal7g3.8g7.2g1.3g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768