Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)141g155kcal32.3g0g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Parsakaali brokkoli 73g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g23g19kcal1g4.3g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g8.4g5.9kcal0.7g0.7g0.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana951g612kcal79.2g26.4g20g8.6g
Valittu annoskoko476g306kcal39.6g13.2g10g4.3g
Annoskoko puolitettuna238g153kcal19.8g6.6g5g2.2g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375