Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1099g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 110g391kcal35.6g58.1g1.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g220g681kcal39.5g90.1g17.6g39.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 275g345kcal30.2g0.7g24.8g0g
Sokeri 374g1516kcal0g373.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g11g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g55kcal1.9g10.5g1.2g4.9g
Hiiva 110g82kcal14.4g1.2g0.4g7.6g
Vehnäjauho, sunnuntai1867g6536kcal224.1g1325.9g39.2g56g
Rusinat (Rainbow) 1 pss275g879kcal8.2g195g1.9g26.6g
Mantelirouhe, 1 rkl88g508kcal18.5g4.7g44.4g10.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl220g1977kcal0g0g219.7g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g26188kcal766.8g4119.2g718.6g289.6g
Valittu annoskoko4752g13094kcal383.4g2059.6g359.3g144.8g
Annoskoko puolitettuna2376g6547kcal191.7g1029.8g179.7g72.4g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103