Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2136g3545kcal405.8g0g213.6g0g
Punajuuri 534g205kcal5.3g36.8g1.1g13.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g400g1041kcal108.1g0g68.1g0g
Cashewpähkinä 267g1533kcal53.4g50.2g123.7g9.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1335g1602kcal45.4g48.1g133.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 80g708kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g17269kcal1236g270.2g1240.2g45.2g
Valittu annoskoko4752g8634kcal618g135.1g620.1g22.6g
Annoskoko puolitettuna2376g4317kcal309g67.6g310.1g11.3g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853