Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 540g1781kcal54.5g313.4g18.9g62.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1620g5559kcal165.1g1134g19.4g56.7g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 225g1990kcal0g0g225g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g19096kcal439.2g3002.6g526.6g237.6g
Valittu annoskoko4752g9548kcal219.6g1501.3g263.3g118.8g
Annoskoko puolitettuna2376g4774kcal109.8g750.7g131.7g59.4g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173098