Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g722g4331kcal151.6g47.6g389.8g0g
Kookoshiutale 241g1590kcal19.6g15.4g155.3g39.2g
Kananmuna kuoreton 361g515kcal45.1g1.1g37g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)902g6496kcal0.9g0.9g721.8g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g602g349kcal54.1g30.1g1.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)602g752kcal19.9g22.3g60.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g181g686kcal2.5g169.1g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Raparperi 1083g365kcal7.5g59.6g1.1g15.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten30g99kcal7.1g13.5g6.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g30471kcal619.8g742g2745.4g115.8g
Valittu annoskoko4752g15236kcal309.9g371g1372.7g57.9g
Annoskoko puolitettuna2376g7618kcal155g185.5g686.4g29g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904