Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3628g1222kcal25g199.5g3.6g50.8g
Sokeri961g3903kcal0g960.3g0g0g
Vesi163g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g10249kcal50g2319.6g7.2g101.6g
Valittu annoskoko4752g5125kcal25g1159.8g3.6g50.8g
Annoskoko puolitettuna2376g2562kcal12.5g579.9g1.8g25.4g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878