Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2577g2835kcal206.2g515.4g0g128.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1809g708kcal18.4g127.3g3.6g46.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 204g1799kcal0g0g203.5g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Riisijauhoseos, gluteeniton 136g472kcal3.4g109.3g0.7g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g11718kcal460.8g1516.8g416.4g363.8g
Valittu annoskoko4752g5859kcal230.4g758.4g208.2g181.9g
Annoskoko puolitettuna2376g2930kcal115.2g379.2g104.1g91g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390