Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1920g3264kcal230.4g0g192g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)960g1152kcal28.8g39.4g96g0g
Vesi, vesijohtovesi 384g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g240g888kcal33.4g174g6g9.8g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g720g612kcal22.3g33.1g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g13338kcal761.8g496.2g782.6g19.6g
Valittu annoskoko4752g6669kcal380.9g248.1g391.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna2376g3335kcal190.5g124.1g195.7g4.9g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632