Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 780g2678kcal79.5g546.2g9.4g27.3g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g180g1315kcal1.8g1.8g144.1g0g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl660g858kcal86.5g2g54.8g0g
Sokeri 510g2071kcal0g509.7g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g120g456kcal0.5g110.4g1.7g0g
Korppujauho 28g103kcal2.9g21g0.3g1.5g
Omena, keskikokoinen 200g1801g612kcal3.6g127.9g5.4g32.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g17134kcal392.2g2789.2g449.4g122.8g
Valittu annoskoko4752g8567kcal196.1g1394.6g224.7g61.4g
Annoskoko puolitettuna2376g4284kcal98.1g697.3g112.4g30.7g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068