Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 2033g1548kcal38.2g315.1g4.1g20.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)54g389kcal0.4g0.4g43.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g540g1025kcal81g0g81g0g
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g108g302kcal20.5g0g23.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste9g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g6637kcal285.6g650.2g305g47.4g
Valittu annoskoko4752g3319kcal142.8g325.1g152.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna2376g1659kcal71.4g162.6g76.3g11.9g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770