Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl883g1148kcal115.7g2.6g73.3g0g
Sokeri546g2216kcal0g545.3g0g0g
Leivinjauhe32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 417g1432kcal42.5g292.2g5g14.6g
Kuohukerma,valio,2dl674g2293kcal13.5g20.2g236g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki803g450kcal68.2g40.1g1.6g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g64kcal0g15.9g0g0g
Vadelma 1284g528kcal12.8g52.7g10.3g47.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g17154kcal508.8g2154.6g652.4g124.6g
Valittu annoskoko4752g8577kcal254.4g1077.3g326.2g62.3g
Annoskoko puolitettuna2376g4289kcal127.2g538.7g163.1g31.2g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168