Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1441g288kcal18.7g43.2g2.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g450g185kcal6.3g36.5g1.4g0g
Isot katkaravut (rainbow)649g649kcal149.2g0g5.8g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g360g649kcal28.8g18g50.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1801g1960kcal70.3g352.7g20g33.7g
Oliiviöljy 50g446kcal0g0g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g8351kcal546.6g900.8g261.8g67.4g
Valittu annoskoko4752g4175kcal273.3g450.4g130.9g33.7g
Annoskoko puolitettuna2376g2088kcal136.7g225.2g65.5g16.9g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614