Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g1000g600kcal100g43g3g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 144g533kcal26.6g15.8g31.2g43.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g27913kcal632.2g4706.4g667.6g142.2g
Valittu annoskoko4752g13957kcal316.1g2353.2g333.8g71.1g
Annoskoko puolitettuna2376g6978kcal158.1g1176.6g166.9g35.6g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920