Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1597g958kcal24g207.7g1.6g14.4g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1597g447kcal9.6g95g3.2g39.9g
Ruokakerma Valio 5%998g599kcal12g28g49.9g0g
Oltermanni, perinteinen320g1150kcal79.9g0g92.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g6448kcal255.8g683.4g296g117.2g
Valittu annoskoko4752g3224kcal127.9g341.7g148g58.6g
Annoskoko puolitettuna2376g1612kcal64g170.9g74g29.3g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207