Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g3609g6316kcal685.7g0g397g0g
Sipuli 451g137kcal5.6g21.7g0.9g7.7g
Lanttu 301g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana 361g118kcal2.2g20.1g0.7g9.2g
Maustepippuri, annos 1g15g0.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g13315kcal1393g111.2g799.4g44.6g
Valittu annoskoko4752g6658kcal696.5g55.6g399.7g22.3g
Annoskoko puolitettuna2376g3329kcal348.3g27.8g199.9g11.2g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718