Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2242g473kcal26.9g76.2g4.5g47.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu179g187kcal14.2g29.2g1.1g3.8g
Sipuli 359g109kcal4.5g17.2g0.7g6.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa628g1883kcal144.4g0g144.4g0g
Smetana269g1049kcal5.6g5.9g113g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g179g133kcal8.1g23.1g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 897g1985kcal156.9g0g152.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g11636kcal721.2g303.2g833g114g
Valittu annoskoko4752g5818kcal360.6g151.6g416.5g57g
Annoskoko puolitettuna2376g2909kcal180.3g75.8g208.3g28.5g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799