Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g60g541kcal0g0g60.2g0g
Sipuli (kuorittu)722g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1564g438kcal9.4g93.1g3.1g39.1g
Punajuuri 2406g924kcal24.1g166g4.8g60.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g4195kcal85.8g587.4g139g223.2g
Valittu annoskoko4752g2098kcal42.9g293.7g69.5g111.6g
Annoskoko puolitettuna2376g1049kcal21.5g146.9g34.8g55.8g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937