Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3960g433kcal22.2g55.4g4g27.7g
Sokeri 288g1169kcal0g287.7g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g360g72kcal0g23.4g0g0g
Tilli, tuore 72g22kcal2.7g0.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g3391kcal49.8g734.2g9.2g58.4g
Valittu annoskoko4752g1695kcal24.9g367.1g4.6g29.2g
Annoskoko puolitettuna2376g848kcal12.5g183.6g2.3g14.6g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041