Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 227g169kcal29.7g2.5g0.9g15.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g825g3793kcal4.1g4.1g420.5g0.4g
Sokeri 181g736kcal0g181g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2365g8276kcal314.5g1608g56.8g89.9g
Kananmuna kuoreton 82g116kcal10.2g0.2g8.4g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g553g995kcal0.6g243.2g0g0g
54g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen453g150kcal14.9g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g28468kcal748g4122.4g973.2g211.8g
Valittu annoskoko4752g14234kcal374g2061.2g486.6g105.9g
Annoskoko puolitettuna2376g7117kcal187g1030.6g243.3g53g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510