Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2400g1025kcal81.1g115.2g24g0g
Kananmuna kuoreton 576g822kcal72g1.7g59g0g
Vehnäjauho puolikarkea 936g3212kcal95.4g655.2g11.2g32.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g720g101kcal13.7g2.9g3.6g0g
Rypsiöljy 96g849kcal0g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9504g12016kcal524.4g1550g387.6g65.6g
Valittu annoskoko4752g6008kcal262.2g775g193.8g32.8g
Annoskoko puolitettuna2376g3004kcal131.1g387.5g96.9g16.4g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474